Vi ser fram emot att höra från dig
Ring oss idag!

Tata Steel

Tata Steel är en av världens mest utbredda stålproducenter med verksamheter i 26 länder och försäljningskontor i mer än 35 länder
I Europa är Tata steel en av de största stålproducenterna och förser bygg- och konstruktionsbranschen, bilindustrin, tillverkningsindustrin och förpackningsindustrin med kvalitetsprodukter enligt deras behov.
Tata -gruppen grundades på principen att verksamheten alltid ska gynna samhället. Tata Steel drivs än idag av samma långsiktiga vision och arbetar på ett sätt som är säkert för människor och med respekt för miljön. Tata Steel är ansvarsfullt och omsorgsfullt gentemot de samhällen som omger dess verksamheter.

Colorcoat® HPS200 Ultra 

Colorcoat HPS200 Ultra används i ett brett spektrum av industriella och kommersiella byggnader, och faktiska exempel ger ytterligare bevis på produktens överlägsna hållbarhet och överlägsna egenskaper.
Produkten har utvecklats för att fungera även i krävande miljöer - både inomhus och utomhus. HPS200 Ultra har varit föremål för omfattande naturliga och accelererade tester, ofta långt utöver vad som krävs av nuvarande standarder. HPS200 Ultra har utmärkt färgstabilitet, glans och en enastående hållbarhet.
HPS200 Ultra överträffar kraven i CP15 som enligt EN 10169-2010 bekräftar utmärkt korrosionsskydd vid användning i inre miljöer. BBA-certifierad för hållbarhet på minst 40 år. Helt återvinningsbar.
 

Till Broschyr

TataSteel_Colorcoat_HPS200Ultra
Tata Steel_colorcoat

Colorcoat® SDP 50 HC -  falsbar PLX planplåt i rullar och format 

Det mjuka materialet Colorcoat® SDP 50 HC finns i 670 mm bredd för bandtäckning och i 1250 mm bredd för arbeten runt hinder och där bredare plåt behövs, till exempel vid vinkelrännor och skorstenar. Plåten Colorcoat® SDP 50 HC är ett material framtaget för professionella plåtslagare med höga krav på materialet. Lämpligt för falsning med maskin eller för hand utan risk för återfjädring. Stålkärnan har en typisk sträckgräns på ca: 170 MPa skyddat av ett zinkskikt på 350 gr/m2 som skyddar väl vid klippkanter och täckts av färgsystem av 50 µm High Build Polyester (SDP) vilket garanterar god reptålighet och korrosionsskydd.

Till Broschyr

Colorcoat® SDP 50 HC – FA Planplåt i rullar och format 

Vår styvare plåt Colorcoat® SPD 50 HC är ett material framtaget för professionella plåtslagare med höga krav på materialet. Lämpligt för tillverkning av fönsterbleck och lister enligt AMA. Stålkärnan har en typisk sträckgräns på ca: 260 MPa skyddat av ett zinkskikt på 350 gr/m2 som skyddar väl vid klippkanter och täckts av färgsystem av 50 µm High Build Polyester (SDP) vilket garanterar god reptålighet och korrosionsskydd.

Till Broschyr

Tata Steel_colorcoat